Benvinguda

Benvinguts/des al blog de defensa del patrimoni natural i ecològic de la Serralada de Marina i de promoció de l'agricultura ecològica, dels horts urbans i de les xarxes de consum ecològic del Barcelonès Nord, Tiana i Montgat

dilluns, 7 de febrer del 2011

Reunió oberta de conclusions i propostes de treball de les jornades d'agricultura ecològica (3-2-11)

Amb l'assistència de vint-i.cinc persones la reunió oberta de conclusions i propostes de treball es va celebrar el passat dijous dia 3 de febrer a l'Associació de Veins del Centre de Badalona.

En primer lloc es va presentar el dossier de la Memòria  de les Jornades d'Agricultura ecològica, horts urbans i xarxes de consum ecològic, tot fent una valoració molt positiva tant per l'alta participació com de la qualitat dels nou ponents. Tot seguit darrera una breu exposició de les conclusions i les propostes de treball de la memòria es va fer un torn obert de paraules, al final de les quals es van prendre els següents acords:

1. Creació d'un òrgan estable de coordinació i promoció de l'agricultura ecològica, els horts urbans i les xarxes de consum ecològic.
2. Elaboració d'un banc de dades o inventari de llocs on poder adquirir productes d'agricultura ecològica
3. col.laborar amb les xarxes de pagessos ecològics del Maresme o d'altres demarcacions
4. Demanar la traçabilitat de la fruita i exigir productes ecològics als mercats municipals i botigues
5. Aplicar els criteris de l'agricultura ecològica al manteniment de la jardineria dels parcs públics
6. Fer un inventari de finques públiques i privades en desús tot demanant l'ampliació dels hort urbans, especialment a Ca l'Arnús-Can Solei, al Mas Ram, etc.
 7. Relligar els projectes d'agricultura ecològica de les finques públiques amb i els d'inserció i integració dels serveis socials.
8. Promoció de cursos d'agricultura ecològica a l'IMPO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada