Benvinguda

Benvinguts/des al blog de defensa del patrimoni natural i ecològic de la Serralada de Marina i de promoció de l'agricultura ecològica, dels horts urbans i de les xarxes de consum ecològic del Barcelonès Nord, Tiana i Montgat

dimarts, 5 d’abril del 2011

La banca ètica arriba a Badalona


La doctrina neoliberal i el seu sagrat mercat és una metzina enganxosa que tot ho empastifa amb comissions abusives, especulació immobiliària, beneficis astronòmics, paradissos fiscals, bancarització de les caixes, .............!

Una altra banca és possible! Arriba la banca ètica a Badalona, una banca al servei de l'economia social, del treball associat i del cooperativisme, de  l'agricultura ecològica, de la solidaritat i de la justícia social, de les energies renovables, de l'arquitectura bioclimàtica, de la protecció i la preservació del medi ambient, de les noves tecnologies netes respectuoses amb el medi ambient, etcètera. 

Cal una banca ètica al servei d'un altre model social i econòmic que vetlli per al benestar social i mediambiental de les persones en el camí del desenvolupament econòmica i ecològicament sostenible.

Des de l'Agrobloc donem suport a aquesta magnífica iniciativa del Grup Promotor del Coop 57 del Barcelonès Nord i fem una crida a la participació en aquest acte de presentació de Coop 57 serveis financers ètics i solidaris a l'Associació de Veïns del Centre de Badalona.

Endavant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada