Benvinguda

Benvinguts/des al blog de defensa del patrimoni natural i ecològic de la Serralada de Marina i de promoció de l'agricultura ecològica, dels horts urbans i de les xarxes de consum ecològic del Barcelonès Nord, Tiana i Montgat

dimarts, 8 de febrer del 2011

Invitació al seguiment de l'agrobloc

Aquesta entrada va dirigida als participants a la reunió oberta de conclusions i propostes de treball i també a tots els assistents a les Jornades d'agricultura ecològica. En primer lloc informar-vos de la posta en marxa de l'Agrobloc tal i com es va acordar a la reunió. És senzill, però de moment pot servir per posar en marxa tots els altres acords presos. Un company de les jornades que és professional de la matèria s'ha ofert a fer una pàgina web que respongui millor al que necessitem. Mentrestant us proposo que fem servir aquest blog.

A l'entrada anterior he recollit vuit propostes de treball de l'esmentada reunió. Segur que es van fer més, per això us demano que feu els vostres comentaris en resposta a aquesta entrada.

Vam acordar que podrien haver vuit o deu adminitradors del blog. per això i per començar proposo als companys/es de les cooperatives de consum ecològic que ja tenen activitats quotidianes relacionades amb l'agricultura ecològica  podeu disposar del blog com a adminitrdors per a poder donar notícia de les vostres activitats i/o projectes com grups de consum,  cooperatives o associacions. Sense oblidar l'Associació de Veins del Centre.

D'altra banda tothom pot accedir-hi a fer comentaris o fer propostes en el sentit dels acords presos.

Salut i agroecologia!

francesc

L'Agrobloc té associat el compte de correu: agrobloc@gmail.com

3 comentaris:

  1. Estimat Francesc, felicitats per les iniciatives que porteu endevant. Un abraç.
    VISCA LA AGROECOLOGIA! ;)

    Pere.

    ResponElimina
  2. Desprès de haver assistit al curs de Agricultura Ecològica que van fer Els Verds de Badalona valoro més positivament la alimentació sana i natural.
    Excel·lent iniciativa, aquest bloc pot ser una bona eina de comunicació i de aportació de idees.

    ResponElimina
  3. Enhorabona, i gràcies per a aquesta eina.

    ResponElimina